παιχνίδια online: 2626 χρήστες online: 1884
Συνδέσου μέσω Twitter Συνδέσου μέσω Facebook
PacMan.gr Παιχνίδια Random Games Καλύτερα Παιχνίδια Νέα Παιχνίδια Επιλεγμένα Παιχνίδια Παιχνίδια Multiplayer Παιχνίδια Highscore
 
 
PacMan.gr » Δωρεάν Online Παιχνίδια Σου αρέσει το PacMan.gr;
 

Προφίλ

 

Το Pacman.gr ιδρύθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2006 και προσφέρει εντελώς δωρεάν επιλεγμένα διαδικτυακά παιχνίδια ταξινομημένα σε διάφορες θεματικές κατηγορίες.

Το Pacman.gr είναι ένας ανεξάρτητος διαδικτυακός τόπος επικοινωνίας και διασκέδασης για όλη την Ελληνική οικογένεια που θα προσφέρει ώρες χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτως ηλικίας χωρίς κανένα απολύτως κόστος για τον χρήστη.

Για την υλοποίηση του χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες δουλειάς και μεγάλη υποδομή η οποία απαιτείται για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων χρηστών που το επισκέπτονται καθημερινά και τιμούν με τον τρόπο τους τη δουλειά μας.

Σήμερα το Pacman.gr γίνεται όλο και μεγαλύτερο με την προσθήκη νέου υλικού και νέων δυναμικών χαρακτηριστικών. Μιλώντας με αριθμούς τον Ιούνιο του 2010 το Pacman.gr είχε 365620 επισκέψεις, εκ των οποίων 97% προέρχονται από την Ελλάδα. Επίσης πραγματοποίησε 1833634 εμφανίσεις σελίδων και είχε μέσω όρο παραμονής επισκέπτη στις σελίδες 9 λεπτά.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η βοήθεια που μας παρέχει αυτά τα χρόνια, μας γεμίζουν με όρεξη για δουλειά για να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο τον αγαπημένο μας διαδικτυακό τόπο.

 

PacMan.gr στο Facebook

 
 

Όλες οι κατηγορίες παιχνιδιών

Action
Adult
Arcade
Biking
Board
Boat
Card
Cars
Casino
Chess
Golf
Kids
Math
Maze
Memory
Poker
Pong
Puzzle
Reflex
Rpg
Sim
Slots
Soccer
Sports
Sudoku
Tennis
Tetris
Arcade
Pong
Sudoku
Tetris
 

Αλφαβητική Λίστα Παιχνιδιών

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 
PacMan.gr Παιχνίδια | Random Games | Καλύτερα Παιχνίδια | Νέα Παιχνίδια | Επιλεγμένα Παιχνίδια | Παιχνίδια Multiplayer | Παιχνίδια με Highscores Προφίλ | Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου